Bemutatkozunk

Minőségi és megfizethető tárhelyet találni nem egyszerű feladat, ezért mindent összegyűjtöttünk egy helyre, hogy a döntését segítsük. Meggyőződésünk, hogy csak abban az esetben lehet jó döntést hozni, ha az összes szükséges információ rendelkezésre áll.

10+1 legfontosabb érv a tárhely-szolgáltatásunk mellett:

1: Közel 100%-os rendelkezésre állás

Garantáljuk az éves 99,9%-os rendelkezésre állást! Az összes szerver folyamatosan ellenőrzés alatt áll, a helyszínen éjjel-nappal képzett szakemberek gondoskodnak a zavartalan szolgáltatásról.

2: Megbízhatóság

A szerverek Európa egyik legmodernebb adatközpontjában vannak elhelyezve Németországban, számtalan neves világcég szerverei és weboldalai társaságában. A szervereken alkalmazott CloudLinux operációs rendszer pedig garantálja a páratlan stabilitást, weboldalai elérhetőségét nem befolyásolhatja a szerveren található többi weboldal.

3: Sebesség

Fontos Önnek, hogy weboldala külföldről is gyorsan elérhető legyen? Az adatközpont, ahol szervereink elhelyezésre kerültek összesen több mint 200GBit, többszörösen redundáns hálózati kapcsolattal rendelkezik, ami megbízható és kiváló elérést biztosít a weboldalai számára az egész világon. A webszerver előtt lévő Varnish cache pedig gondoskodik a weboldalak villámgyors letöltéséről. A Varnish cache szoftvert használja a FaceBook, a Squidoo és még számtalan nagyobb weboldal.

4: Biztonság

Az alkalmazott operációs rendszer, a felhasználók egymástól való teljes elszigetelése, a feltöltésvédelem és a többi a biztonságot növelő alkalmazás és beállítás példaértékű. Gyakorlatilag nincs sok esély rosszindulatú kód feltöltésére a szerverre, a felhasználók pedig egymástól és az operációs rendszer védett fájljaitól is teljesen elszigeteltek. Egy rosszindulatú program tudomást sem szerezhet a szerveren lévő felhasználókról, email címekről és weboldalakról.

5: cPanel adminisztrációs panel magyar nyelven

Minden tárhelyhez a világ legjobb adminisztrációs felületét, a cPanel-t biztosítjuk. Ráadásul magyar nyelven is használható! A cPanel adminisztrációs felülettel többek között kezelhetők a postafiókok, adatbázisok, domain nevek, statisztikák, időzített programfuttatások (cron) és még számtalan egyéb funkció.

6: Ingyenes programgyűjtemény

A cPanel-ből elérhető Softaculous alkalmazástelepítővel a legismertebb webes alkalmazások egyszerűen és gyorsan telepíthetők. Pl.: Drupal, Joomla, osCommerce, phpBB, WordPress, ZenCart, stb. A kezelhető alkalmazások száma napról-napra növekszik, jelenleg több, mint 200 ingyenesen használható program közül válogathat szabadon!

7: Pénz visszafizetési garancia

A 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk a szolgáltatás aktiválásától számítva minden tárhelycsomagra vagy 30 napos teljesen ingyenes próbaidőszakot biztosítunk. A pénz-visszafizetési garancia nem vonatkozik a domain nevekre, az egyszeri díjas és a 30 napos próbaidőszakkal igénybe vett szolgáltatásokra.

8: Prémium spamszűrő

A kéretlen levelek több, mint 99%-a garantáltan nem jut el a postafiókjába, köszönhetően az általunk alkalmazott spamszűrőnek. Az ASSP Deluxe az egyike a piacon található leghatékonyabb spamszűrőknek. Kezelése a cPanel felületen és email útján történik.

9: Segítség, ha szüksége van rá

Tudjuk, hogy a tárhely kiválasztása és adminisztrálása néha felér egy kihívással. Az egyszerűen használható rendelési űrlap, minden tárhelyhez automatikusan járó adminisztrációs panel és a támogatás különféle formái segítségére lesznek. Ügyfeleink a számukra legmegfelelőbb módon tudnak minket elérni. Telefonon, email-ben vagy a webes felületen keresztül felkészült szakemberek segítik Önt magyar, angol vagy német nyelven. Nem hagyjuk egyedül!

10: Nincs semmilyen ésszerűtlen megkötés

A tárhelyhez rendelhető és a tárhellyel használható domain nevek számát nem korlátozzuk. Egy helyről kényelmesen kezelhető a tárhelyhez tartozó összes domain. Továbbá a használható MySQL adatbázisok, postafiókok, továbbítók számát sem korlátozzuk, csak az ésszerűség a határ.

10+1: Megfizethető árak

A tárhelyek árai a kínált szolgáltatásokkal a legolcsóbbak között található az egész piacon. Szinte lehetetlen feladat hasonló paraméterekkel rendelkező tárhelyet találni, főleg Magyarországon. És egyáltalán nincs rejtett költség!